Educatius Group Logo

Een onvergetelijk avontuur als uitwisselingsstudent

Educatius is ‘s werelds toonaangevende organisatie voor internationale high school programma’s. Wij helpen jongeren tussen de 14 en 17 jaar hun eerste stappen te zetten als uitwisselingsstudenten.

We organiseren het perfecte tussenjaar door jouw talenten en dromen te matchen met de beste onderwijsinstellingen. Ontdek een nieuwe stad, maak vrienden voor het leven en verbeter je taalkennis.

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden

Of je nu klaar bent om je spullen te pakken of alleen nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden om in het buitenland te studeren: onze experts helpen je graag. Ze geven je een goed idee van wat je kunt verwachten van een tussenjaar en leggen het aanmeldproces uit. Ook helpen onze adviseurs je te ontdekken welke landen en programma’s het beste bij jouw persoonlijke en academische wensen passen. Het gratis online consult duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend.

Spreek met een expert

Download onze high school brochure

Unlock the world – download onze brochure nu!

Download de brochure

Kies je droombestemming

Jouw doelen bepalen welk high school programma geschikt is voor jou. We bieden een breed scala aan bestemmingen en programma’s die passen bij verschillende doelen, behoeften en budgetten. Maak je geen zorgen: wij begeleiden je door het hele proces – van het eerste contact, tot je weer thuis bent.

We bieden uitwisselingsprogramma’s aan naar de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en nog veel meer. Praat met één van onze adviseurs, ontdek de bestemmingen en krijg hulp bij het vinden van het juiste uitwisselingsprogramma.

Verenigde Staten

Kies de perfecte high school op één van onze meest populaire bestemmingen – wat dacht je van een topinstelling, een high school dicht bij het strand, of een school die uitblinkt in een sport? Verdiep jezelf in Amerikaanse cultuur en innovatie!

Lees meer
Verenigd Koninkrijk

Enkele van ‘s werelds beste scholen bevinden zich in het VK. Combineer rijke cultuur en geschiedenis, prachtige natuur, enthousiaste sportclubs en spannende excursies tijdens je uitwisseling in het VK.

Lees meer
Australië

Ga Down Under voor een spannende en karakteristieke uitwisseling in een land met een spectaculair klimaat, een gastvrije en informele cultuur en geweldige academische mogelijkheden!

Lees meer
Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een afgelegen bestemming met verbazingwekkende natuurlijke schoonheid. Je bent nooit meer dan een uur verwijderd van de woestijn, het regenwoud of de oceaankust – tel daarbij op geweldige docenten en vriendelijke mensen en je krijgt een unieke ervaring.

Lees meer

Wil je liever dichter bij huis blijven?

We bieden ook internationale uitwisselingsprogramma’s aan in Ierland, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden. Vraag een vrijblijvend online gesprek aan met één van onze high school experts.

Praat met ons!

Ons team ter plaatse

Ons geweldige team ter plaatse staat klaar om je op te vangen. Wij zijn de grootste organisatie ter wereld die scholieren helpt om een high school programma in het buitenland te doen en we zijn gecertificeerd volgens de hoogste normen. We hebben 20 jaar ervaring en veel van onze teamleden zijn in het verleden ook uitwisselingsstudent geweest. Onze teamleden wonen en werken in dezelfde gemeenschappen als de studenten en gastgezinnen die zij ondersteunen.

Start het gesprek

Frequently asked questions

Jouw high school-ervaring zal de wereld voor je openen! Je breidt je academische kwalificaties uit, verdiept jezelf in een nieuwe taal en cultuur en groeit als persoon. Je maakt kennis met een zorgzaam gastgezin en maakt vrienden voor het leven.

Een taal leren en taalvaardigheid verbeteren is makkelijker in het land waar deze taal wordt gesproken. Bovendien is het doorgaans eenvoudiger om op jongere leeftijd een nieuwe taal te leren. Educatius biedt overigens ook high school-programma’s aan in landen waar Engels niet de eerste taal is.

Je komt te wonen bij een zorgzaam gastgezin dat vooraf uitgebreid door ons is gescreend. Zij verwelkomen je in hun huis en delen maaltijden en leuke activiteiten met je. Educatius helpt je met het hele aanmeldproces, van het eerste gratis gesprek tot je weer terug bent van je geweldige buitenlandervaring.

Als je één van onze prestigieuze boarding schools kiest, zorgen wij ervoor dat je een geweldig verblijf op de campus hebt samen met vrienden en uitstekend toezicht. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat je langer uit kunt slapen, omdat de lessen op locatie plaatsvinden. Je kunt kiezen uit een groot aanbod aan speciale vakken en hebt elke dag de keuze uit verschillende maaltijden.

We hebben al 20 jaar partnerschappen met high schools en boarding schools met academische topprogramma’s zoals STEM (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde), robotica, geesteswetenschappen, kunst en sport. Deze programma’s bieden diepgaande begeleiding voor toekomstige toelating bij enkele van ‘s werelds beste universiteiten. We bieden ook een online diploma-programma voor middelbare scholen in de VS aan, evenals een hybride Dual Diploma-programma waarbij je afstudeert aan zowel een Amerikaanse topschool als een school in je eigen land, waarbij je een aantal cursussen persoonlijk en een aantal online volgt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Plezier zal zeker een onderdeel zijn van elke middelbare schooluitwisseling die we aanbieden! Je kunt kiezen voor een middelbare school vlakbij het strand, in de bergen of in een beroemde stad. Veel scholen bieden geweldige sportprogramma’s en buitenactiviteiten aan. Boek een gratis consult met een Educatius-adviseur om je wensen te bespreken. Samen zorgen we voor een uitwisselingservaring die is afgestemd op jouw wensen en interesses!

Waarom Educatius?

Geweldige scholen

Het Educatius scholenportfolio is ongeëvenaard.

Plaatsingsgarantie

Je kunt er zeker van zijn dat je een plaats krijgt

High school experts

Werelds grootste organisatie die zich toelegt op high school-programma’s in het buitenland.

Ongeëvenaarde ondersteuning

Ervaren, zorgzame medewerkers ondersteunen je van droom tot afstuderen

Start het gesprek

Vul het formulier in en onze experts nemen contact met je op. Zij geven antwoord op al je vragen en je krijgt direct toegang tot de aanbieding.